УСЛОВИЯ ЗА ФРАНЧАЙЗ

БЪДИ НАШ ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР

Франчайзополучателятт има предимството да се възползва от вече утвърдения и печеливш търговски модел на кухни Filo, без да се налага да стартира свой собствен бизнес от нулата, с което избягва всички евентуални рискове. Практиката показва, че голяма част от по-малките обекти изчезват, ако не са част от голяма верига.

Възползвайки се от висококвалифицирания екип на кухни Filo, който е изцяло на Ваше разположение. Вие можете да изградите един добър и успешен бизнес. Това е основната причина франчайзинга да е предпочитан бизнес модел в света за стартиране на нов бизнес.

  • Кухни Filo са един от основните брандове в България с основна дейност насочена към кухненското обзавеждане.
  • Кухни Filo вече имат изградена партньорска мрежа от над 40 обекта в страната, а вече и в Румъния.
  • Ние от кухни Filo имаме желанието да работим заедно с партньори, стремящи се към професионализъм и търсещи непрекъснато развитие в бизнеса.

ПОЛЗИ ДА БЪДЕТЕ НАШ ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР

Задълженията на Кухни Filo като франчайзодател са много и разнообразни, а целта е да бъде винаги в помощ на Франчайзополучателя, за да има максимално добро сработване между тях. Сред основните задължения на Франчайзодателя са:

  • предоставяне на бизнес модела
  • преотстъпване на ползването на търговската марка
  • помощ в избора на локация и в договора за наем
  • брандиране на обекта
  • одобрение на обекта
  • предоставяне на 3 броя мострени кухни
  • предоставяне на софтуер за проектиране
  • помощ при официалното откриване
  • първоначално обучение на Франчайзополучателя и на първите служители
  • текущи обучения
  • помощ и дистанционни консултации и обучения от екип от проектанти
  • инспекции и консултации на място
  • разработване на нови продукти и услуги
  • обмяна на опит и положителни практики с останалите франчайзополучатели
  • маркетинг и реклама на обекта в социалните мрежи и онлайн пространството

Обученията от страна на Франчайзодателя са от особена значимост за цялостното развитие на франчайз обекта, защото дават нужния начален старт за най-доброто функциониране на бизнеса.

  • Продуктово обучение – запознава служителите със спецификите на предлаганите продукти, услуги и материали с цел по-добрата и успешна консултация на клиентите в шоурума на кухни Filo
  • Търговско обучение – усъвършенства търговските способности на служителите, представяйки основите за извършването на успешни продажби. Обучението развива способността за разпознаване различните потребности на потенциалните клиенти, както и тънкостите при водене на разговор и убеждаване на клиенти.
  • Софтуерно обучение – дава подробна информация за цялостната методика за работа с разработения за кухни Filo софтуер за проектиране с цел безпроблемното обслужване на клиентите.
  • Обучение на монтажните работници – свързано с подобряване на техническите умения, качества и способности на работниците, които се занимават изключително с монтажа на кухни Filo.

КАКВИ СА ВАШИТЕ ОТГОВОРНОСТИ

  • Избирате и наемате шоурум с минимална квадратура 50 м2
  • Осигурявате минимален бюджет от 5000 лв за закупуване на първоначалния комплект мостри
  • Назначавате персонал необходим за нормалната работа на обекта
  • Ръководите цялостната работа на обекта

За въпроси относно Filo франчайз пишете или се обадете на:

j.shterev@filo.bg
0895 50 30 11

Живко Щерев
мениджър продажби

Абониране за нашия бюлетин