Filo.bg

СТАНИ ПАРТНЬОР

Ако искате Вашия бизнес да расте заедно с Filo и да бъдете част от един изцяло нов поглед върху това как се произвеждат и продават модулни кухни в България, то не се колебайте да се свържете с нас

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПАРТНЬОРСТВО

Ако желаете да станете част от FILO, моля попълнете формата и наш представител ще се свърже с Вас!

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

ЗАЩО ДА СТАНЕШ ПАРТНЬОР НА ?

  • Ясно обявени крайни цени на продуктите и липса на ценова война между различните партньори, контрол над крайните продажни цени на продуктите.
  • Доставката на кухнята е включена в цената - избягвате непредвидени разходи.
  • Бързо, лесно и точно ценообразуване на кухните - използвайки планера ние гарантираме, че ще можете да дадете точна цена на всеки краен клиент веднага, а това буди доверие и печели клиенти. Няма да имате други скрити разходи и не се налага промяна на крайната клиентска цена.
  • Ясна политика относно локациите на продажба - Кухни Filo не насища излишно локациите с партньори, стремим се към силни търговски взаимоотношения с всички наши партньори.
  • Допълнителни схеми за стимулиране на най-добрите търговци сред нашите партньори.
>

Стани партньор на

ЛЕСНО ПРОЕКТИРАНЕ

Безплатен достъп до софтуер за проектиране на кухни. Дори магазините, които нямат специализиран служител (проектант/дизайнер) могат успешно да проектират и предлагат кухни по индивидуален проект.

СИГУРЕН ПАРТНЬОР

Кухни Filo ви предоставя постоянна помощ при проектиране и обработване на всяка поръчка. Партнирайки си с нас вие имате зад гърба си екип от висококвалифицирани проектанти и конструктори, които с готовност ще помогнат при всеки проект.

ВИСОКО КАЧЕСТВО

Кухни Filo се произвеждат с материали и обков на немски и италиански производители: Egger, Getalit, Hettich, Masquelack, Osmo, Kessenboehmer, Vibo. Вие предлагате висококачествен продукт с 24 месеца гаранция, а това означава повече доволни клиенти и по-малко проблеми за Вас.

РАЗНООБРАЗИЕ

Кухни Filo се произвеждат с лице от висококачествен боядисан MDF (мат или полиран гланц) с над 250 цвята по RAL каталог, като се използва технология за машинно двойно полиране. С нас Вие предлагате не само високо качество, но и огромно разнообразие от цветове на своите клиенти.

РЕКЛАМА

Ние от кухни Filo знаем колко важна е рекламата за всеки бизнес, но също така знаем и колко голям ресурс е необходим за нея. С нас Вие предлагате един активно рекламиран продукт в медийното пространство, а това допринася за рекламата и на Вашия обект.

КРАТКИ СРОКОВЕ

Знаем, че малките неща печелят клиента за това можем да твърдим, че работим с един от най-кратките срокове за производство. Всяка кухня Filo се произвежда в срок от 15 до 20 календарни дни.

ЛЕСЕН МОНТАЖ

Ние от кухни Filo доставяме кухнята сглобена на модули и в палетизирана опаковка, а това Ви спестява време и пари при доставката и монтажа.

ПРОЗРАЧНИ ПРАВИЛА

С кухни Filo имате ясни и прозрачни правила за работа и дистрибуция - основни предимства за добро партньорство.

 

С КУХНИ FILO

Вие предлагате един достъпен лукс във Вашите търговски обекти.

ПРОЕКТИРАЙ КУХНЯ РАЗГЛЕДАЙ КУХНИ

 

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Абониране за нашия бюлетин